3 blomtips som tar in våren

Nu går det inte längre att skoja bort – våren är här. Ett av de absolut bästa sätten att skaffa sig själv lite vårkänslor är att se till att plocka in blommor och grönt i hemmet. Eller krydda altanen, uterummet och balkongen med växter, som ger liv och som ser till att du får syre i luften.

Det finns oerhört många butiker att välja mellan för att hitta våriga blommor som livar upp humöret. Vår favorit är dock Interflora Fresh som finns på många orter i Sverige. När vi är i Stockholm har det blivit lite av en tradition att besöka Bloms Blommor som ligger i Sollentuna. Inte bara för den fantastiskt ljusa och trevliga butiken, utan lika mycket för den service vi får från personalen. Det spelar ingen roll om vad vi än söker, det finns alltid kreativa idéer och nya infallsvinklar som gör att vi själva står och förvånas över möjligheterna som blommor erbjuder.

3 tips när du väljer blommor

  • Satsa på färgglada blommor, de höjer ditt humör.
  • Har du en balkong eller ett uterum? Satsa på att odla lite grönsaker, det förgyller uteplatsen.
  • Låt inte snittblommor stå i fönster och direkt solljus, utan låt dem pryda ställen du ofta besöker, som till exempel köksbänken, matbordet och ditt sideboard i hallen.
Dela till flera…Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email